azi ora 21:30 terasa LA MOTOARE

postat de abitir in 2008-08-27 16:22

"Poate e doar o depresie de Crăciun sau poate viaţa ta chiar a ajuns de căcat. Prietenul cel mai bun vrea să bea o bere cu tine sau poate vrea doar să ţi-o "tragă". Prietenii tăi sunt cum îi ştiai sau au devenit nişte ciudaţi schizofrenici.
Cariera ta e să fii altcineva, sau doar îţi place Freddie Mercury foarte tare.
Îţi plac femeile sau bărbaţii. Ai ajuns un om rău sau doar ceilalţi o ard aiurea.
Eşti singur sau eşti puternic.
Ai nevoie de cineva. Doar de cineva, şi atunci mergi la Dedalus Lounge să bei o bere. Mergi să te întâlneşti cu prietenii tăi.
Mergi să-ţi mai iei un şut, ca de fiecare dată.
Sau doar să stai cu cineva de Crăciun, pentru că, nu-i aşa, cea mai mare greşeală pe care o poţi face de Crăciun e să rămâi singur."


DEDALUS LOUNGEmiercuri ora 21:30-

terasa La Motoare.

text: Gary Duggan

regia: Vera Ion

cu: Sinziana Nicola

Sorin Poama

Andrei Serban

scenografia: Stefan Ungureanu

coregrafia: Paul Dunca

multimedia:Barna Nemethi

Ciprian Rosu

-Dedalus Lounge face parte din proiectul „4X4 - platforma

mobila de observatie urbana”, un proiect tangaProject in

parteneriat cu Teatrul LUNI de la Green Hours.-
stealth

postat de abitir in 2008-08-27 14:48

my downfall. the venetian snares. the concert. the night. the club. freefalling. the car. the gun. the pills. can't see u. scrambled. transfixed. the road. can't see you. no colours no eyes no music. hold me i said. don't let go i said. were r the others? nothing, u said. low. lower. turn ur head so u can't see me smashing my head stop doing that to yourself u said make me i said and u didn't too busy being happy too busy being free too busy being in love
too busy too sick too tired


la motoare

postat de abitir in 2008-08-26 12:29

maine miercuri 27 ora 21:30

si VINERI 29 august ora 23:00
va asteptam!!!!


tangaProject- "EU REPREZINT ROMANIA"- fragment

postat de abitir in 2008-08-24 17:29Tips Trips and Tricks

postat de abitir in 2008-08-23 14:44

la 3 dimineatza doar noi shi maturatorii. daca le spui "mama" femeilor cu tomberon shi matura atunci cand le ceri o tzigara, or sa-ti dea shi o sa-ti si zambeasca. daca taximanu' s'a prins ca vii de la munca, o s-aleaga drumu' cel mai scurt, o sa te lase sa fumezi, o sa te-ntrebe daca esti bine si cam cat faci pe zi. o s-astepte sa vada daca ii lasi si cat. tu o sa-i lasi peste 5 lei, ca doar esti la decont, si el o sa-ti zica la sfarsit "sa traiesti, numai bine, somn ushor, merci frumos"
daca faci un efort si zambesti la masa o sa ti se zambeasca inapoi si o sa primesti mai mult. ca esti baiatu ala dragutz care-ti aduce extra gheatza si-ti face rost de'o masa, de-o bricheta, de'un scaun, iti mai da o bere dupa ultima comanda.
intre 4 shi 6 dimineatza, nici o masina de la Rutiera.
rasarit in Green, rasarit in Budisteanu, rasarit in camin, rasarit si inca o tzigara, inca o bere.
era sa ma fac bucatzi cu masina de doua ori in aceeasi saptamana. masina s-a cam dus dracului dupa ultima experientza. promit s-o las mai moale cu condusul beat. ma rog, beat.... baut.
d c povestesc lucrurile astea aici? pentru ca sunt cativa oameni cu care nu mai apuc sa ma vad si mai sunt cativa oameni cu care nu prea mai apuc nici macar sa vorbesc. pe langa alti cativa oameni pe care nu ii mai privesc in ochi.
altele : la 3 dimineatza e foarte foarte frig in Real. cumparaturi de 77,77 lei - m-asteptam sa se insire si trei cireshe sau trei lamai la casa, ca la jackpot. s-a mirat shi casiera (o fata cu cercei imensi din aur). e mai simpatic la Nic in Amzei. la casa ma-ntreaba : "la rola sau slims? vrei shi filtre?"
cari lazi cari butoaie cari alte lazi dai cu matura astepti marfa, bagi marfa dai la schimb lazile goale, stropesti curtea vinzi in bar, servesti la mese bei bere la draft fumezi o tzigara, seara faci banii imparti banii.
renuntzi sa mai faci pe nebunu, sa mai ai drame, sa mai joci cu fatza. ajungi sa vorbesti fara vorbe. cu cine intzelege. si sunt destui.


retART la Green

postat de abitir in 2008-08-23 01:40


24 Green hours retART


expo-happening de 24 de ore

locatie: gradina Green hours

data: de la 12.00 – 30 august 2008, pana la 12.00 - 31 august 2008

artisti retART: Tania Cucoreanu si Andrei Ionita

DJ: MUSK, Happy, Dj Stanescu, the couch experience, Jo.E(mainevent), Alexandru Jijian(after hours)

RetArt propune o instalatie- experiment de pictura si desen dedicata exclusiv vizitatorilor. Acestora li se propune atat sa participe ca oaspeti intr-un ambient de lucru artistic 24 ore cat si sa participe activ experimentand o propunere de improvizatie prin desen/pictura absolut libera, avand la dispozitie contextul de-a fi pictor alaturi de ceilalti si de-a lasa amprenta experientei sale confundata printre alte zeci de desene straine. Noi propunem sa construim cu totii (toti cei disponibili) o lucrare plastica pe pereti de rigips, care ar fi desenul tuturor celor care participa, construit 24 de ore continuu. In functie de momentele zilei atmosfera se va transforma cu ajutorul luminilor si suportului sonor, pentru ca desenul sa cuprinda combinatii interesante de genuri si ritmuri diferite de desen.Aceast experiment este interesat sa trezeasca artistul din fiecare, iar iubitorul de arta sa devina activ, sa participe cu toata atentia lui si sa se destinda printr-o modalitate boema si totusi avangardista. In acelasi timp vom expune pe peretii gradinii Green Hours lucrari de arta digitala si pictura, realizate sub label-ul retART. Retart se vrea a fi un mod de gandire , un concept artistic o modalitate de exprimare cat mai simplista care anuleaza barierele estetice, tehnice si de concept pe care le poate presupune o lucrare artistic si se bazeaza doar pe experienta personala a artistului in timpul lucrului. Prin improvizatie se naste spontan tehnica de moment. Fiecare element capata multiple asocieri, imaginea in ansamblu, ofera directii in functie de imaginatia privitorului. Fiecare vede ceea ce ii ofera imaginatia proprie.Retart este arta usoara, cu mesajul lesne de inteles, la indemana oricui se raporteaza la ea, nefiind totusi una comerciala sau superficiala.

Instalatia artistica se completeaza printr-un mix electro live al 6 DJ, maraton de 24 de ore in care se vor imbina toate stilurile electro – minimal, trance, psihedelic, funk, indie, progressive. Intre ora 23.00 si ora 7.00 masa de mixaj va fi deschisa tuturor celor care vor sa mixeze la un eveniment si nu au ocazia sau care doar vor sa fie alaturi de noila acest eveniment


iliescu: opera.

postat de abitir in 2008-08-21 06:39

http://www.pruteanu.ro/CroniciLiterare/iliescu/229iliescu.htm


EU REPREZINT ROMANIA

postat de abitir in 2008-08-16 23:50

EU REPREZINT ROMÂNIA
- acţiune de solidarizare în “cazul” I.C.R. New York -

Suntem copiii care la opt sau nouă ani aflam că pe mami au bătut-o domnii din mină cu bulanu’ la Universitate pentru că avea ochelari. Suntem generaţia care a văzut revoluţia live la o vârstă la care oamenii nu pot fi minţiţi.

Ce s-a întâmplat cu artiştii expoziţiei Freedom for Lazy People şi cu echipa I.C.R. New York ne priveste pe TOTI cei care suntem tineri şi încercăm să trăim printre prea-mulţii dinozauri din România.

Joi 21 august ora 21:00, noi reprezentăm România. La Green Hours. PENTRU CĂ E NEVOIE DE REACŢIE.

Un performance tangaProject bazat pe materiale documentare media din “cazul” ICR New York.

Echipa eveniment: Vera Ion, Ioana Păun, David Schwartz, Andrei Ioniţă, Andreea Eşanu, Alex Fifea, Cristina Găvruş, Monica Marinescu, Sînziana Nicola, Sorin Poamă, Gabriel Sandu, Andrei Şerban.

tangaProject este un proiect independent de teatru, apărut în 2005 la iniţiativa a 5 regizori – Miruna Dinu, Bogdan Georgescu , Vera Ion, Ioana Păun, David Schwartz.

tangaProject propune un teatru comunitar-social, colaborativ si activ-reactiv la tot ce înseamnă context românesc” – Constantin Vică – Suplimentul de cultură.

Tanga nu acoperă. Descoperă!active art

postat de abitir in 2008-08-16 15:08art.

action.

rePRESENT.

PRESENT.'v-ati exprimat mai mult decat trebuia'

postat de abitir in 2008-08-12 16:43

watch and go...

sinteza zilei, dreptul la replica al lui cristian neagoe

aici

(via trilulilu)


dreptul nostru la replica

postat de abitir in 2008-08-12 14:57


ce faceti voi cu cristi neagoe ne priveste pe TOTI care suntem tineri si incercam sa traim printre dinozaurii din romania. fosti securisti care ascund crime si mineriade explodeaza din cauza unui ponei roz de cativa centimetri. oameni si care nu sunt la curent cu ce s-a intamplat in cultura romana in ultima SUTA de ani interpreteaza texte literare drept realitate si sunt atat de inculti si ingusti incat DAU PE POST niste afirmatii care demonstreaza ca ar trebui sa paraseasca in masa aceasta tara si sa ne lase pe toti in pace. nu mai avem nevoie de propaganda, de paradigme securiste si de cenzura. ASTA E ALTA GENERATIE. cu generatia asta nu aveti cum sa va puneti. suntem copiii care la 8 sau noua ani aflam ca pe mami au batut-o domnii din mina cu bulanu la universitate pentru ca avea ochelari. suntem generatia care a vazut revolutia live la o varsta la care oamenii nu pot fi mintiti. suntem generatia exploziei informationale si a descoperirii ca AI DREPTUL SA GANDESTI SI SA TE EXPRIMI LIBER. astea pentru noi nu sunt adevaruri invatate din carti. sunt traite si experimentate pe pielea noastra si a parintilor nostri. asa ca domni precum JOHN GABRIAN MARINESCU, domnul VACAROIU, domnul ILIESCU, si toata gama lor de prieteni care au uitat si au ascuns cat rau au facut ar avea un singur lucru de facut in momentul asta: sa-si ceara scuze. si sa taca. si sa plece. e incredibil si absolut SF tot traiectul scandalului diplomatic declansat de expozitia de street art la ICR NY (nu o mai rezum acum, o gasiti pe net), care a ajuns saptamana trecuta la balacareli si mai jenante pentru orice om de bun simt- vezi emisiunea de la antena trei in care o ora s-au facut afirmatii false despre cristi neagoe, coordonator de comunicare al ICRNY- din nou, pentru cine nu stie- poate sa caute pe net, nu vreau sa promovez in nici un fel afirmatiile facute pentru ca mi se pare ca abia tipul acesta de reactie si de scandal face de ras romania. acesti dinozauri nu reprezinta romania. noi o reprezentam. noi reprezentam cultura romana. nu aveti ce sa faceti. nu aveti ce sa NE faceti. libertatea exista. si voi nu mai aveti cum sa schimbati asta. nu trebuie decat sa recunoasteti ca ati imbatranit si ca razboiul vostru a trecut. voi stiti asta si de asta va e frica si de asta va zbateti atat de tare. lasati-o jos. it's fuckin OVER.
am auzit ca aseara a avut loc si dreptul la replica al lui Cristi pe antena3. nu am apucat sa il vad. am gasit in schimb un drept la replica pe net pe care il puteti citi aici.
si pana cand lumea nu va intelege despre ce e vorba, toti cei care simtiti ca aveti ceva de spus in povestea asta, si sumteti implicati indirect prin faptul ca sunteti romani si traiti acelasi cosmar propagandist si scuristo- mascat si cenzurator care va poate afecta in orice moment libertatea si viata, puteti reactiona. e nevoie de asta ca sa se inteleaga clar ca acesti mineri ai culturii nu ne vor da si noua in cap ca in iunie 1990 parintilor nostri.

vera ion,
regizor si dramaturg ROMAN


....

postat de abitir in 2008-08-01 20:38

At one point, the cat disappears gradually until nothing is left but its grin, prompting X to remark that she has often seen a cat without a grin but never a grin without a cat.[1]Termeni si Conditii de Utilizare