pe melodia asta ai intors capul pe melodia asta am intors capul pe melodia asta m-am intors acasa 
mahmur si foarte foarte fericit pe melodia asta ne-am spart de nu stiu cate jur ca nu mai stiu cate ori dar de fiecare data al dracului si motherfuckingu' dracului de bine pe melodia asta am vorbit cu tine fara sa stiu cine dracu  esti shi de unde te stiu daca nu te-am cunoscut niciodata?

nu e nimic spectaculos in faptul ca acum 7-8 ani o fata m-a rugat sa-i deschid sticla de apa in autobuz si dupa 4 ani o fata imi  zice:  odata l-am rugat pe unu'n autobuz sa-mi desfaca sticla de apa 

si tot pe melodia asta am ramas fara vorbe in acelasi timp

-po' sa dau mai tare?
-dada

si era fix melodia asta. 
pe melodia asta ne-am suit in masina cu aerul ca ne urcam intr-un Bentley shi asta n-ar fi fost pana la urma ceva atat de deplasat, in orasul asta chiar sunt Bentley-uri. albe. 
pe melodia asta am mers fix in directia cealalta un timp ne-am facut ca nu ne dam seama, ca e ok, ca n-o sa iesim din orash, n-avem cum sa iesim din orash, n-avem cum sa iesim din orash.... dadada fix pe melodia asta am ajuns undeva la marginea orashului shi nu prea mai aveam nici benzina. aveam in schimb o gramada de timp. 
shi dupa un timp
pe melodia asta s-a dus dracului tot 
evident ca tot pe melodia asta am luat-o de la capat 
pe melodia asta nu stiu daca am dansat vreodata, poate cine stie... pe melodia asta cuiva i s-a facut rau pe melodia asta altcineva a fost batut pe melodia asta  shi pe melodia asta am uitat despre ce vorbeam.    pe melodia asta am facut dragoste.  pe melodia asta ne-am futut creierii.  pe melodia asta era se ne ducem pe pula de tot pe melodia asta evident rasarit evident fool moon evident strazi intortocheate shi jegoase evident 7 shi 8 shi 9 shi 10 dimineatza shi evident cateva mii de cafele shi cateva tone de kishtoace  evident cu muzica-n cashti evident langa boxe, tot timpul langa boxe evident tu evident eu evident cauta in dictzionar evident o sa ramai shocat dupa cum la fel de evident taxi, tren, mashina, alta mashina, evident acum  bem  doar cola ce dracului de ce muncim sa bem cola evident imi revin evident la fel de incoerent dar ce conteaza cine intzelege intzelege shi-asa cine vrea sa inteleaga citeste de doua ori. sau de trei. 
oricum melodia asta clar melodia asta asta E melodia.
melodia asta e importanta. 
melodia asta spune despre ce e vorba. cu noi. 
pe melodia asta am inceput sa aud muzica. pe melodia asta am pus brusc frana. pe melodia asta am inceput sa ma gandesc  la structuri shi la ritmuri si fraze. pentru ca pe melodia asta am uitat tot. pentru ca pe melodia asta m-am trezit shi ieri shi o sa ma trezesc in fiecare dimineatza.  pentru ca la un moment dat vrei sa spui toate lucrurile aste. daca nu spui daca nu vorbesti daca nu arati / imi arati / te arati daca nu vorbesti lumii daca nu vrei mai mult de la tine shi de la ceilalti, daca  poti sa traiesti fara sa spui cine esti shi ce esti shi de ce , fara sa vrei sa insemni ceva, atunci

atunci esti degeaba. shi eu cred ca sa fii degeaba e cel mai rau lucru care ti se poate intampla intr-o viatza. 
shi daca esti asa, am sa rad de tine. shi daca esti nimic, daca esti nimeni, esti fix un cacat. 

de cele mai multe ori uit despre ce vorbeam. pentru ca asa vreau eu. 

pentru ca e ceva la fel de simpatic in asta  ca in a nu intelege despre ce era vorba ca si in a nu te certa niciodata cu nimeni
pentru ca totul poate sa imi fie spectaculos shi melodramatic (daca vreau) de EGAL shi de LA FEL, dar asta e foarte, foarte greshit. tot raspunzand cu "asa, si?" sau "pentru ca pot"  la orice, s'ar putea sa ajungi sa-ti raspunzi shi tzie la fel. asta in cazul care iti mai pui vreodata vreo intrebare. shi daca intr-adevar tu nu iti mai pui nici o intrebare pentru ca tu stii deja totul atunci stai li nish tit , o sa te inveleasca cineva.... eu aleg sa nu fac asta. sa nu imi fie totul egal shi la fel. prefer incoerent. 

pentru ca pe melodia asta noi nu am dansat niciodata. pentru ca pe melodia asta eu am sa fac un spectacol.