noapte. tm.

ce am mai facut:
http://cortroz.blogspot.com/

ce voi face de pe 18 octombrie incolo:
http://www.feeddapigeons.blogspot.com/

ce fac. noapte. tarziu. david doarme cu televizorul deschis. mie mi-e frica sa nu tastez prea tare. bogdan s-a culcat. o parte din videourile pentru spectacol sunt gata. afisul e gata, flyerul e gata. which is great. duminica pe 12 avem spectacolul. selma si andreea dorm. andrada si-a gasit cazare la hotel si se pare ca dormim din nou cat de cat echilibrat, dupa ce aseara selma a dormit in sac, pe patura supranumita leoparda. valiza roz sta de vreo 3 zile pe masa, am uitat, in mod ciudat de ea. mult de lucru. maine ne trezim devreme.

la fdr mancarea de la pranza e proasta, mancarea de seara se serveste numa daca bagi si putin socializing. bautura se plateste, da' ion a venit si ne-a zis confidential ca tuborgu e 3 lei. nimeni nu avea tuborg pe masa. nimeni nu si-a luat tuborg nici dupa aia. carla de la productie a rupt etichetele de pe gentile festivalului pregatitie pentru alti invitati si ni le-a dat noua, ca si noi lucram in festival, da' noi nu aveam pachete pregatite. a zis ca macar pentru ca lucram in frig si avem nevoie de pelerinele de ploaie. sunt pelerine de ploaie in gentile pentru invitati, cani-gen termos si ceasuri. pixuri. brichete. bogdan ar vrea sa faca o ciocolata de casa da n-avem timp. azi n-am ajuns la clubul festivalului ca aveam treaba. lumea se intreaba ce dracu tot muncim asa mult.

mi-e dor de toti prietenii de acasa. in 5 zile ne intoarcem. saptamana marti 14- sambata 18 va fi dedicata in exclusivitate PETRECERII, atat de bun venit cat si de la revedere.

from TM, with luv,
v.