...acasa de craciun.

1- ce bine e sa scrii si in romana.

2. am incercat sa fac o foaie intr-un carnetel pe care mai scriam cu tag-uri sau cuvinte care imi aduc aminte de casa (recte
bucuresti)- pana acum avem asa:- merdenea, fornetti, taceri lungi la o masa in bar, baieti cu burta, tigari fumate una dupa alta. pagina se cheama "home tag cloud". cand va fi mai de amploare o sa o pun pe abitir.

3.astept sa mananc mancare cu gust.

4.astept sa vad conceptu de anu asta pentru instalatia de craciun din bucuresti :-))). ingerasi, stelute sau lumanari?

5. astept sa ma lamureasca cineva cu situatia politica de la noi, avand in vedere ca am inteles ca e un fel de nou FSN la putere, ce sa zic, bravo Romania, te surprinzi chiar si pe tine cand dai cu stangu-n dreptu.

6.televizor+junk+emisiuni de craciun si filme si retrospectiva anului, desi de exemplu am dat un search pe youtube sa le vad pe nikita si naomi in duet la capatos si mi-am dat seama ca nu sunt sigura ca vreau sa deshid televisorul in cele 2 saptamani cat stau acasa.

7.vreau sa fac poze la blocu meu si la tot neighbourhoodu sa le pun pe facebook ca sa nu mai trebuiasca sa le explic tuturor de aici ce insemna sa stai intr-un bloc comunist- de obicei am mari probleme sa raspund la intrebarea "do you live in a house or in a flat?", pen ca stiu ca nici reprezentarea lor de "flat" nu e chiar cea mai apropiata pentru the real shit. ca sa-ntelegeti, cel mai bun prieten de aici sta intr-o casa imensa in washington in care jumate din pereti sunt ferestre. explica-i lui ce e aia bloc de zece etaje in drumu tabere.

8.astept sa descarc loads of music and movies pen ca aici s probleme cu copyrightul deci nu pot sa folosesc nici emule nici torrentz deci de 2 luni nu mai am muzica noua.

9.nu stiu exact ce m-a apucat sa scriu postul asta. nu aveam nimic esential de comunicat. se pare ca in ultima vreme singurele posturi pe care le scriu aici sunt pe genul- yeeey, in 3 zile vin acasa!! ceea ce e un semn de afectiune. un buzdugan de pixeli. un ravash de plexiglas. haha.

10. see u soon.

cu drag,
v.